revymenu a la carte på Vendsyssel teater

Revymenu (serveret menu – vælg selv en forret og hovedret)


Forret.

  1. Okse carpaccio med rucola, sprød parmesan, langtids honningbagte tomater, lime, oliven og god olivenolie.
  2. Bagt torsk med sennepscreme, sprød Skagenskinke og ristet pære og hasselnød
  3. Rørt laksetatar på sprød salat, serveret med sprød parmesan og jordskokkechips
  4. Blinis med tomatsalat, guacamole, syltet rødløg og ristede mandler (Vegetar)


Hovedret:

  1. Rosmarin stegt lammeculotte, dagens garniture, nye kartofler og rosmarin sky
  2. Oksefilet steak serveret med pebersauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
  3. Dagens fiskeret (Vi bruger frisk fisk, så retten vil skifte efter fangst), dagens garniture og nye kartofler med krydderurter
  4. Braiseret spidskål med revet karamel sten på toppen, hertil estragonsauce, dagens garniture og nye kartofler med krydderurter (Vegetar)

Pris pr. person 375,- kr.

Dessert

Pris pr. person 75,- kr.